KAP- Kundalini Activation Process med Ylva Deplanck 31/3 kl 11.00 - 13.15

KAP- Kundalini Activation Process med Ylva Deplanck 31/3 11.00-13.15- Aktivera din livskraft!
 
KAP står för kundalini activation process och är en direkt energiöverföring som aktiverar vår kundalini (livskraft) och djupt medvetande (non-duality). Det är en frigörande process som hjälper dig att öka din livskraft och få djupare kontakt med dig själv och din sanna essens. Att lyssna till sitt hjärta. 

KAP är en naturlig och trygg process. När energin aktiveras kan du uppleva spontana rörelser, meditativa tillstånd, känslor som vill frigöras, men även visuella intryck eller känslor av bliss och oneness. Alla sessioner är olika.  
Under en klass ligger deltagarna på yogamattor. Det enda du behöver göra är att slappna av och släppa taget. Du blundar under hela klassen och hög härlig musik spelas. Detta hjälper energin att jobba sig igenom blockeringar och uttrycka det som kommer upp. Facilitatorn rör vid olika chakra- och meridianpunkter på din kropp och runt omkring din kropp i ditt energifält.

Det här är några exempel på vad som kan hända under en klass, men det viktiga är vad som händer efter och emellan klasser. Många vittnar om stärkt intuition, förbättrad livskvalitet och känslor av meningsfullhet. Mindre stress och ångest, och lättare att följa sitt hjärtas röst. När den inre rösten blir starkare är det svårare att gå emot den. 

KAP är svårt att beskriva med ord och behöver upplevas. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Allt du behöver göra är att komma som du är, och slappna av. 

Att tänka på innan klass: 
– Bär sköna kläder. 
– Försök att inte äta alltför tung mat 2-3 timmar innan.
– Kom gärna 15 min innan klassen börjar. Vi öppnar 30 minuter innan.

Ej lämpligt för dig: 
– Som är under 18 år. 
– Som har epilepsi. 
– Som är gravid i 3:e trimestern. 
– Som är påverkad av alkohol eller droger. 
- Pågående eller tidigare allvarlig psykisk diagnos som t.e.x. psykos, borderline, schizofreni (däremot räknas inte depression, PTSD och ångest som kontraindikation utan tvärtom kan dessa tillstånd vara hjälpt utav KAP).
 
 
Ylva Deplanck har lång erfarenhet och kunskap kring hälsa och välmående. Hon har jobbat både inom sjukvården och friskvården som leg. fysioterapeut (sjukgymnast) samt har mångårig erfarenhet och utbildning inom kroppsbaserad terapi. Ylva har bl.a. framgångsrikt arbetat med terapeutisk yoga och dans vid utmattningssyndrom. Hon är också utbildad inom sound healing och har en stark intuition. Som utbildad facilitator inom KAP upplever Ylva att hennes kunskaper får en möjlighet att sammanflätas i en härlig blandning av energiarbete, musik, kroppsnärvaro, meditation, självutveckling och djupare medvetandetillstånd.
 
Missa inte denna helt OUTSTANDING upplevelse!  Din inverstering 600:-
 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.